Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

Prizren - Shkup

 • Prizren

  Prizren
 • Suhareke

  Suhareke
 • Shtime

  Shtime
 • Ferizaj

  Ferizaj
 • Kacanik

  Kacanik
 • Shkup

  Shkup