Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

ITALY (Civitanova) - N. MACEDONIA

 • Civitanova

  Civitanova
 • Ancona

  Ancona
 • Senigallia

  Senigallia
 • Pesaro

  Pesaro
 • Rimini

  Rimini
 • Forli

  Forli
 • Ravenna

  Ravenna
 • Bologna

  Bologna
 • Mestre

  Mestre
 • Koper

  Koper
 • Ljubljana

  Ljubljana
 • Zagreb

  Zagreb
 • Kumanovo / Kumanove

  Makpetrol gas station
 • Skopje / Shkup

  Bus station
 • Tetovo / Tetove

  Bus Station
 • Gostivar / Gostivar

  Bus Station
 • Kicevo / Kercove

  Bus Station
 • Struga / Struge

  Bus Station
 • Debar / Diber

  Bus Station Diber