Cookies


Cfare jane Cookies

Sipas praktikes se zakonshme qe ndjekin pothuajse te gjitha website-t profesionale, ky website perdor cookies, te cilat jane file te vogla qe shkarkohen ne kompjuterin tuaj per te permiresuar eksperiencen tuaj te lundrimit ne kete faqe. Kjo faqe pershkruan cfare informacioni mblidhet, si perdoret nga ne dhe pse shpesh here ne na nevojitet qe te ruajme keto cookies. Ne gjithashtu do te ndajme me ju menyren se si mund te ndaloni keto cookies qe te ruhen ne kompjuterin tuaj megjithese kjo do te ule ose “thyeje” disa elemente te funksionaliteteve te website-it.

Per me shume informacion te pergjithshem rreth cookies referohuni ne Cookies website.

Si i perdorim ne Cookies

Ne perdorim cookies per nje sere arsyesh te detajuara si me poshte. Fatkeqesisht ne shume raste nuk ka opsione standarte per caktivizimin e cookies pa caktivizuar plotesisht funksionalitetet dhe tiparet qe i shtohen website-it. Rekomandohet qe te lihen te gjithe cookies nese nuk jeni te sigurte nese keni nevoje per to ose ne rast se ato perdoren per te ofruar sherbimin qe ju po merrni aktualisht.

Caktivizimi i Cookies

Ju mund te ndaloni perdorimin e cookies duke rregulluar konfigurimet ne browser-in tuaj (shikoni menune Ndihme per te mesuar se si veprohet). Kini parasysh qe caktivizimi i cookies do te afektoje funksionalitetet e ketij website dhe shume te tjerave qe ju vizitoni. Caktivizimi i cookies do te rezultoje ne caktivizimin e disa funksionaliteteve dhe tipareve te ketij website. Prandaj rekomandohet qe te mos caktivizoni cookies.

Cookies qe ne vendosim

Ne menyre qe t’ju ofrojme nje eksperience te shkelqyer ne kete website, ne mundesojme konfigurimin e funksionaliteteve sipas preferencave tuaja kur ju e perdorni kete website. Ne menyre qe te ruajme preferencat tuaja ne na nevojitet te perdorim cookies keshtu qe informacioni mund te therritet kurdohere qe ju interagoni me nje faqe.

Cookies te paleve te treta

Ne disa raste te vecanta ne perdorim gjithashtu cookies te ofruara nga nje pale e trete e besuar. Seksioni i meposhtem detajon cilat cookies te paleve te treta ju mund te gjeni ne kete website.

Ky website perdor Google Analytics i cili eshte nje nder zgjidhjet analitike me te besuara dhe perdorura ne web per te na ndihmuar ne te kuptojme se si ju e perdorni kete website dhe menyrat se si ne mund te permiresojme eksperiencen e navigimit tuaj. Keto cookies mund te gjurmojne kohen sa gjate qendroni ne website dhe faqet qe ju vizitoni. Keshtu ne mund te vijojme te ofrojme nje permbajtje sa me te kenaqshme.

Per me teper informacion ne lidhje me cookies te Google Analytics, shikoni faqen zyrtare te Google Analytics.

Me Teper Informacion

Duke shpresuar qe i kemi sqaruar te gjitha ceshtjet, ashtu sic eshte permendur me lart, nese ka dicka per te cilen ju jeni i pasigurte, rekomandohet qe cookies t’i lini te aktivizuara. Gjithsesi, nese jeni ende duke kerkuar per me teper informacion mund te na kontaktoni permes metodave te preferuara te kontaktit.