Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

 • Bitola/Manastir

  Bus Station
 • Prilep / Prilep

  Bus station
 • Veles / Veles

  Bus station
 • Vienna

  Erdberg Station