Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

Gjermani (Dortmund) - Kosove (Gjakove)

 • Dortmund

  Omnibusbanhof
 • Essen

  Omnibusbahof
 • Dusseldorf

  Omnibusbahof �- worriner plac 103
 • Koln

  Flughafen terminal 2
 • Frankfurt

  Omnibusbahof stuttgart strase
 • Mannheim

  Omnibusbahof
 • Stuttgart

  Flughaffen bus terminal
 • Ulm

  Bofingen
 • Munchen

  Hacke Brucke ZOB
 • Salsburg

  McDonalds
 • Shkoder

  Shkoder (Vataks)
 • Lezhe

  Lezhe
 • Milot

  Milot
 • Lac

  Ura e Lacit
 • Fushe Kruje

  Fushe Kruje
 • Kamez

  Kamez
 • Tirane

  Pallati Sportit Asllan Rusi
 • Kukes

  Kukes (Kafja lajqit)
 • Gjakove

  Gjakove