Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

N. MACEDONIA - ITALY

 • Debar / Diber

  Bus Station Diber
 • Struga / Struge

  Bus Station
 • Kicevo / Kercove

  Bus Station
 • Gostivar / Gostivar

  Bus Station
 • Tetovo / Tetove

  Bus Station
 • Skopje / Shkup

  Bus station
 • Kumanovo / Kumanove

  Makpetrol gas station
 • Zagreb

  Zagreb
 • Ljubljana

  Ljubljana
 • Koper

  Koper
 • Mestre

  Mestre
 • Vidor

  Vidor
 • San Zenone

  San Zenone
 • Ponte

  Ponte
 • Gonars

  Gonars