Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

KOSOVE - ZVICER (Peje - Geneve me SHARR-TRAVEL)

 • Vienna

  Erdberg Station
 • Veles / Veles

  Bus station
 • Prilep / Prilep

  Bus station
 • Bitola/Manastir

  Bus Station