Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

N. MACEDONIA - CROATIA

 • Debar / Diber

  Bus Station Diber
 • Struga / Struge

  Bus Station
 • Kicevo / Kercove

  Bus Station
 • Gostivar / Gostivar

  Bus Station
 • Tetovo / Tetove

  Bus Station
 • Skopje / Shkup

  Bus station
 • Kumanovo / Kumanove

  Makpetrol gas station
 • Zagreb

  Zagreb
 • Rijeka

  Rijeka
 • Pula

  Pula