Geneva

Prishtinë

BLI BILETA

Klinë

Bern

BLI BILETA

Lausanne

Prizren

BLI BILETA


Mjete Komode

Mjetet e udhëtimit që ofrojnë shërbime janë të kontrolluar dhe të çertifikuar për një udhëtim sa më komod.

Destinacione

MyBus jemi duke punuar çdo ditë për të ndërtuar rrjetin më të madh në vend të destinacioneve me autobuz.

Orare të Sakta

Stafi ynë kujdeset që çdo udhëtim të ndjekë oraret e sakta të afishuara, duke eleminuar çdo vonesë të mundshme.

Kurseni Para

Duke ofruar shumë opsione dhe linja të ndryshme, ju përfitoni çmimin më të mirë të mundshëm për udhëtimin tuaj.

Pse bileta online me platformën MyBus?

Duke përdorur sistemin e blerjes online, ju keni mundësi të blini biletat kohë përpara udhëtimit tuaj, duke mos rrezikuar të mos gjeni bileta në datat dhe oraret tuaja të preferuara.

Stafi i MyBus do t'ju asistojë në çdo kohë për të mundësuar që ju të keni eksperiencën më të mirë të udhëtimit.
Kompanitë partnere që ofrojnë shërbimin e udhëtimit