MyBus - Bileta Autobusi OnlineMyBus është platforma e teknologjisë bashkëkohore për prezantimin dhe shitjen online të biletave të linjave tokësore (autobusë) e kompanisë Union Travel.

Në këtë platformë, lehtë dhe shpejt ju mund të kontrolloni dhe zgjidhni linjën, të rezervoni vendet e uljes dhe të blini bileta autobusi online, të sigurt kudo që të jeni.

Union Travel është një kompani shqiptare e mirënjohur në fushën e Turizmit, që nga viti 1998 në Shqipëri dhe nga 2004, e shtrirë dhe në Kosovë.
Union Travel është i lincesuar si Operator Turistik dhe Agjenci Udhëtimi në Shqipëri dhe Kosovë.
Union Travel gëzon të drejtën e shitjes së biletave për linjat ajrore anëtare të IATA (Internacional Air Transport Association).

Union Travel mbështet aktivitetin e ti në teknologji të përparuar komunikimi, në stafin profesional edhe të devotshëm, çmimet konkuruese, gamën e gjerë të shërbimeve me vlera të shtuara dhe si rezultat është zgjedhja e mijëra njerëzve, që çdo vit konsumojnë produktet e shërbimet e tij.


Telefon: 038 223 351
Telefon: +383(0)44375370
Email: [email protected]

Adresa: Rruga Rexhep Mala 18,
10000, Prishtinë
Republika e Kosoves

Mjete Komode

Mjetet e udhëtimit që ofrojnë shërbime janë të kontrolluar dhe të çertifikuar për një udhëtim sa më komod.

Destinacione

MyBus jemi duke punuar çdo ditë për të ndërtuar rrjetin më të madh në vend të destinacioneve me autobuz.

Orare të Sakta

Stafi ynë kujdeset që çdo udhëtim të ndjekë oraret e sakta të afishuara, duke eleminuar çdo vonesë të mundshme.

Kurseni Para

Duke ofruar shumë opsione dhe linja të ndryshme, ju përfitoni çmimin më të mirë të mundshëm për udhëtimin tuaj.