Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

Shkup - Prizren

 • Shkup

  Shkup
 • Kacanik

  Kacanik
 • Ferizaj

  Ferizaj
 • Shtime

  Shtime
 • Suhareke

  Suhareke
 • Prizren

  Prizren