Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

DominoLine / CROATIA (Porec) - N. MACEDONIA

 • Porec

  Porec
 • Zagreb

  Zagreb
 • Presheve

  Valoni Petrol
 • Skopje / Shkup

  Bus station
 • Tetovo / Tetove

  Bus Station
 • Gostivar

  Bus Station