Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

DominoLine / N. MACEDONIA - CROATIA (Porec)

 • Gostivar

  Bus Station
 • Tetovo / Tetove

  Bus Station
 • Skopje / Shkup

  Bus station
 • Presheve

  Valoni Petrol
 • Zagreb

  Zagreb
 • Porec

  Porec