Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

Alpar Turizm / TURKEY (Istanbul) - N. MACEDONIA

 • Istanbul

  Istanbul
 • Skopje / Shkup

  Bus station
 • Tetovo / Tetove

  Bus Station
 • Gostivar

  Bus Station