Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

Alpar Turizm / N. MACEDONIA - TURKEY (Istanbul)

 • Gostivar / Gostivar

  Bus Station
 • Tetovo / Tetove

  Bus Station
 • Skopje / Shkup

  Bus station
 • Istanbul

  Istanbul