Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

Nuk gjendet linja

 • Struga / Struge

  Bus Station
 • Kicevo / Kercove

  Bus Station
 • Gostivar / Gostivar

  Bus Station
 • Tetovo / Tetove

  Bus Station
 • Skopje / Shkup

  Bus station
 • Kumanovo / Kumanove

  Bus Station
 • Salzburg

  Salzburg
 • Munchen

  Munchen