Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

 • Gostivar / Gostivar

  Bus Station
 • Tetovo / Tetove

  Bus Station
 • Skopje / Shkup

  Bus station
 • Kumanovo / Kumanove

  Bus Station
 • Pesaro

  Pesaro
 • Ancona

  Ancona
 • L Aquila

  LAquila
 • Rome

  Rome