Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

Kosove(Prizren) - Itali(Orzignovi)

 • Prizren

  Stacioni i autobusave
 • Theranda

  Theranda
 • Malisheva

  Malisheva
 • Komoran

  Komoran
 • Prishtine

  Stacioni i autobusave
 • Podujeve

  Podujeve
 • Trieste

  Trieste
 • Treviso

  Treviso
 • Arzignano

  Arzignano
 • Verona

  Verona
 • Rovato

  Rovato
 • Roccafranca

  Roccofranca
 • Calcio

  Calcio
 • Orzinuovi

  Orzignovi