Linja Udhëtimi


Qytetet dhe stacionet e ndalimit për linjën e udhëtimit:

Kosove(Prishtine)- Austri(Wels)

 • Prishtine

  Stacioni i autobusave
 • Podujeve

  Podujeve
 • Vienna

  Vienna
 • St. Polten

  St. Polten
 • Amstetten

  Amstetten
 • Linz

  Linz
 • Eferding

  Eferding
 • Wels

  Wels